середа, 30 червня 2010 р.

Бережімо природу – вона наш дім!

23 червня 2010 року в Ігнатпільському молодіжному центрі відбулась екологічна акція "Чисте джерело", приурочена до Міжнародного дня захисту дітей.
Не зважаючи на те, що в цей день була дощова погода, до акції долучилися 17 волонтерів, які очистили джерело, прибрали прилеглу територію, встановили урни для сміття та дощечки з лозунгами «Бережімо природу - вона наш дім!", "Чисто не там, де прибирають, а там де не смітять", "Не сміти, не будь свинею!" та "З'їв консервочку, з'їж баночку!".
По закінченню акції молоді активісти були радісні та задоволені результатом своєї роботи, адже їм вдалося зробити добру справу і для людей, і для природи.
Організаторами заходу виступили волонтери Анна Хоменко та Олена Гетьман за підтримки сільського голови Павла Рафальського, директора соціальних служб Катерини Соїної, лідера молодіжного центру Оксани Петрової та Національного волонтера ВООН в Житомирській області Тамари Репйової.
За додатковою інформацією звертайтеся до Національного волонтера ВООН та Спеціаліста з розвитку молоді в Житомирській області, Тамари Репйової, tamara.repeva@undp.org.ua Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , (050) 461-61-22.

Немає коментарів:

Дописати коментар